Skolerejse til Bjedstrup, 17. maj 2018

Skolerejsens sidste hele dag var fuld af vand på flere forskellige måder: De ældste børn skulle på kanotur på Gudenåen, mens de yngste tog en tur i Aqua Akvarium og Dyrepark i Silkeborg.

Sjovt nok var det de yngste, der blev mest våde, da Aquas vandlegeplads var temmelig fugtig, mens de ældste kom tørskoede, men meget trætte, stolte og varme hjem.

Efter aftensmad og is kom endelig det længe ventede og traditionsrige talentshow, der, som navnet antyder, var fyldt med talenter i alle aldre og afskygninger. Der var pianister, komikere, sangere, tryllekunstnere, dansere og en enkelt rapper. Alle de deltagende børn fik pæne ord med på vejen af de strenge dommere, og publikum var godt underholdt. Tak for det!

array ( 'error' => array ( 'code' => 403, 'message' => 'Request had insufficient authentication scopes.', 'status' => 'PERMISSION_DENIED', ), )
Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array in /var/www/onsbjerglilleskole.dk/public_html/wp-content/plugins/telaalbums/public/public.php on line 403

Warning: var_export() expects parameter 2 to be boolean, array given in /var/www/onsbjerglilleskole.dk/public_html/wp-content/plugins/telaalbums/public/public.php on line 408

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/onsbjerglilleskole.dk/public_html/wp-content/plugins/telaalbums/public/public.php on line 362