Sidste skoledag, 29. juni 2018

Dennis havde bagt de dejligste morgenboller, som vi satte til livs med god appetit, før vi ryddede op og gik til første samling.

Sebastian bad børnene fortælle om deres bedste minder fra deres tid på Onsbjerg Lilleskole og også om, hvad de gik og glædede sig mest til i det nye skoleår. Der var mange gode minder og meget at glæde sig til, og så var der ønskekoncert, hvor man kunne vælge fra friskolesangbogen, men i dagens anledning også fra Onsbjerg Lilleskole-sangbogen, som er en gammel mappe med kopier af tidligere tiders yndlingssange og så selvfølgelig klassesange om børn, der gik på skolen for 7, 8 og 9 år siden. På den måde kunne vi både synge “Kære linedanser” og “Ugh – jeg er forelsket og hele baduljen, så det er svært at have som jeg…”

Efter en god pause overtog Lea samlingen, så vi kunne sige rigtig pænt farvel til Johanne og Noah. Lea holdt tale for Johanne, og Dennis for Noah, og afgangseleverne valgte hver en sang, som vi skulle synge, nemlig  “Bim Bam Busse” og “Nattergalen på sin gren”. Heldigvis var der  tid til at synge endnu mere, før der var pizzabuffet og rengøring, så det gjorde vi selvfølgelig.

Da vi var færdige med rengøringen fik dagens allersidste samling hurtigt ben at gå på med “Hva’ ska’ vi gør’ med de frække unger?”, og der blev sunget, klappet og trampet igennem, så taget simpelthen må have løftet sig lidt, før vi traditionen tro sagde god sommerferie til hinanden hele vejen rundt i sommerkrammekredsen.

God sommerferie fra alle os til alle jer derude også. Vi ses igen mandag d. 13. august 2018 kl. 8.00, hvor et nyt skoleår begynder med nye og gamle børn, nye og gamle lokaler og et nyt navn: Samsø Frie Skole.