Jord-børnene på tur, 23. maj 2018

Onsdag var turdag for Onsbjerg Lilleskoles yngste klasse. Jordklassen startede dagen på besøg hos Samsøs sidste mælkeproducent, Karsten Christiansen i Kolby. Vi fik lov til at se hele den flotte produktionslinje, lige fra fodring af kalvene til malkning af køerne. Der skal herfra lyde en stor tak til Karsten, for at give sig tid til at have besøg af os. Ligeledes en stor tak fra alle børnene for de flotte tasker, de fik med sig hjem.
Efter vores første besøg sendte vinden os videre mod en af Samsøs asparges- og kartoffelproduktioner. Vi var på besøg på Spanggaards Maskinstation lige udenfor Tranebjerg. Her fik børnene lov til at smage både de nye grønne asparges og minsandten også de hvide. Børnene fik også lov til at grave kartofler op og smage, hvordan en rå kartoffel smager. Herfra en stor tak til Gitte Holm, som så fint gik med os rundt på markerne.

Til sidst drog vi i samlet flok til Labyrinten, hvor vi fik afsluttet vores emne om Astrid Lindgrens værker. Labyrinten har en fin børnequiz, som tager os med ind i Lindgrens mange fortællinger. Børnene klarede den med bravour.

Det er en fornøjelse at se, hvordan børnene trives ude i det fri. Hvor er det dejligt at vokse op på en ø, som giver så rig mulighed for sådanne udflugter.
array ( 'error' => array ( 'code' => 403, 'message' => 'Request had insufficient authentication scopes.', 'status' => 'PERMISSION_DENIED', ), )
Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array in /var/www/onsbjerglilleskole.dk/public_html/wp-content/plugins/telaalbums/public/public.php on line 403

Warning: var_export() expects parameter 2 to be boolean, array given in /var/www/onsbjerglilleskole.dk/public_html/wp-content/plugins/telaalbums/public/public.php on line 408

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/onsbjerglilleskole.dk/public_html/wp-content/plugins/telaalbums/public/public.php on line 362