0.-5. klasse på tur til Sælvigbugten, 25. juni 2018

Ingen sidste skoleuge uden en badetur.

Igen i år tog vi cyklerne frem og trampede af sted til stranden ved Sælvig, og er der noget børnene på Onsbjerg Lilleskole også kan, så er det da at cykle! På ingen tid fik vi et par kilometer i fødderne og var fremme ved vores bestemmelsessted, så vi kunne lege bombeleg og alle mine kyllinger, og så – endelig! – komme en tur i vandet. Der blev plasket og pjasket og svømmet og leget, og der var liv og glade (og temmelig våde) dage.

Så blev vi vandhundesultne, og heldigvis var Dennis kommet med brød, lune fiskefrikadeller, grøntsager og masser af remo – tak for mad! Da vi havde spist, var der plads til en sidste tur i vandet for de virkeligt vandglade, og vi nåede også en omgang kædefange, før vi igen måtte på cyklerne drøne hjemad.

Sikken dejlig tur med glade børn og god stemning over hele linjen. Sidste skoleuge er skudt godt i gang, og i morgen venter kannibalgryden!